Torka dig ordentligt efter duschen

När jag var som mest aktiv med mitt idrottande så duschade jag ofta flera gånger om dagen vilket ledde till att jag fick svamp i ljumsken.

Det gjorde inte ont eller sved utan kliade bara väldigt mycket. Jag gick till slut till en läkare som ordinerade någon typ av salva (kommer inte ihåg vad den hette) som gjorde susen och fick bort infektionen.

Det jag lärde mig av denna erfarenhet, var att se till att torka mig med handduken väldigt noggrant efter varje dusch-tillfälle. Och gärna låta det torka upp så mycket som möjligt innan jag klädde på mig. Efter dessa enkla korrigeringar så fick jag aldrig tillbaka svampinfektionen.

Hoppas detta inlägg kommer fler till nytta.
MVH
/Peter


Publicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Peter Larsson

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *